Skip to main content

Image

Header

Bakery Sweets Center

Royal Steensma is partner van het Bakery Sweets Center; de plek in Noord-Nederland voor de bakkerij- en zoetwarensector waar bedrijfsleven, onderwijs en overheid in een praktijkomgeving bij elkaar komen.

Het Bakery Sweets Center heeft een aantal doelen:

Wendbaar vakmanschap

De bakkerij- en zoetwarensector nu en in de toekomst voorzien van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers, op alle niveaus. Deze samenwerking is gericht op het bevorderen van wendbaar vakmanschap. Samen werken aan voldoende instromers die lerend werken, werkend leren, duurzaam inzetbaar zijn en zich een leven lang kunnen ontwikkelen.

Gezamenlijk onderzoek en innovatie

Ontwikkeling en verbetering van producten en ingrediënten door onderzoek, onderlinge kennisuitwisseling en innovatie. Samen leren, veranderen en innoveren.

Het imago van de sector verbeteren

Samen werken aan maatschappelijke uitdagingen zoals gezonde voeding, duurzaamheid en het verkleinen van de ecologische voetprint. Voortdurend samen innoveren om onze producten aan te passen aan zowel maatschappelijke als consumentenwensen. Dit allemaal met als doel om het imago van de sector te verbeteren.

Bakery Sweets Center logo

Follow us

Stay up to date with what's happening at Royal Steensma

Contact us!

Leave your contact details and one of our employees will get in touch with you to see how we can be of service to you.