Overslaan en naar de inhoud gaan

Superieur Patisserie & Boulangerie

20 March 2023

Image

Superieur Patisserie & Boulangerie

Is het niet wat overdreven om in deze tijd een magazine met als thema ’Superieur’ uit te brengen? Dat is de vraag die wij ons ook stelden tijdens een van de brainstormsessies die we hadden.

Anders doen en anders denken dan de concurrentie gaat er voor zorgen dat u als ondernemer bestaansrecht heeft. Een blauwdruk van hoe u dat moet doen is er helaas niet, maar dat we iedere dag moeten streven om het beter te doen dan gisteren is een gegeven. Elk bedrijf zal dit op een andere manier invullen, maar juist dát maakt ‘onze’ branche zo leuk.

Misschien kunt u niet met ieder recept uit dit magazine gelijk aan de slag, maar wij zijn er wel van overtuigd dat u uit ieder recept iets kunt halen.
Laten we daarom vooral niet te vaak denken aan wat níet kan, maar juist aan wat wél kan. Want stilstand is achteruitgang. Steeds sneller vliegen de trends zoals vegan, lokaal, upcycling en suiker- en zoutreductie ons om de oren en u hoeft lang niet aan alle trends mee te doen. Dat is ook niet iets wat wij als Royal Steensma kunnen en willen, maar het is wel goed om te kijken naar al deze trends. Ook hiervoor geldt dat er altijd wel iets is waar wij allemaal wat mee kunnen en moeten.

Daarom is het dus logisch dat we uitpakken met een ‘superieur’ magazine, met hierin recepten met meerwaarde voor u als ondernemer. Dit keer in samenwerking met Kiki Suijkerbuijk van Vipam, die samen met onze Lieke Schoenmakers, heerlijke patisserie recepten voor u heeft ontwikkeld. Aangevuld met superieure recepten van Meester Boulanger Hiljo Hillebrand is het een magazine geworden waar wij mega-trots op zijn.

Schroom niet om ons om hulp te vragen want wij helpen u graag met het ontwikkelen en innoveren van uw assortiment om te zorgen dat u onderscheidend bent ten opzichten van uw concurrenten.

Benieuwd naar de recepten? Check het magazine hier!

Volg ons

Blijf op de hoogte van wat er gebeurt bij Royal Steensma

Image

Brioche roombroodjes

Image

Rood Fruit mousse

Image

Trends 2024

Image

Fraisier

Neem contact op!

Laat uw gegevens achter en één van onze medewerkers neemt contact met u op om te kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.