Overslaan en naar de inhoud gaan

Puur Hollands

19 August 2021

Image

Puur Hollands

Het lokale product staat volop in de belangstelling. Tegelijkertijd is de kwaliteit van Nederlandse baktarwe sterk verbeterd. Kortom: de tijd is rijp voor een 'Puur Hollands' brood, met bijzondere smaakeigenschappen en een herkenbaar sjabloon op de korst.

Lokale producten zijn razend populair, waarbij 'lokaal' staat voor duurzaam, ambachtelijk én lekker. Puur Hollands is een brood op basis van desem en het meel van de Waddenmolen uit de kop van Groningen.

Het is alledaags en bijzonder tegelijk. Alledaags omdat er sprake is van een busbrod, wat nog steeds het meest verkochte brood is. Bijzonder omdat het gemaakt is van actieve desem en tarwe uit Nederland. 

Behalve het 'lokale' aspect spreekt ook de smaak tot de verbeelding. De biologische desemcultuur is een echte smaakmaker en voldoet aan de criteria van het nieuwe Warenwetbesluit Meel en brood. Daarnaast krijg je met dit desem een malse, spekkige kruim en beschikt het brood over een lekkere bite. 
Er zijn twee versies van het Waddenbrood: een witbrood en volkorenbrood, die beiden ook via de bollenkast geproduceerd kunnen worden. 

Volg ons

Blijf op de hoogte van wat er gebeurt bij Royal Steensma

Image

Brioche roombroodjes

Image

Rood Fruit mousse

Image

Trends 2024

Image

Fraisier

Neem contact op!

Laat uw gegevens achter en één van onze medewerkers neemt contact met u op om te kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.