Direkt zum Inhalt

Bild

Header

Bakery Sweets Center

Royal Steensma is partner van het Bakery Sweets Center; de plek in Noord-Nederland voor de bakkerij- en zoetwarensector waar bedrijfsleven, onderwijs en overheid in een praktijkomgeving bij elkaar komen.

Het Bakery Sweets Center heeft een aantal doelen:

Wendbaar vakmanschap

De bakkerij- en zoetwarensector nu en in de toekomst voorzien van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers, op alle niveaus. Deze samenwerking is gericht op het bevorderen van wendbaar vakmanschap. Samen werken aan voldoende instromers die lerend werken, werkend leren, duurzaam inzetbaar zijn en zich een leven lang kunnen ontwikkelen.

Gezamenlijk onderzoek en innovatie

Ontwikkeling en verbetering van producten en ingrediënten door onderzoek, onderlinge kennisuitwisseling en innovatie. Samen leren, veranderen en innoveren.

Het imago van de sector verbeteren

Samen werken aan maatschappelijke uitdagingen zoals gezonde voeding, duurzaamheid en het verkleinen van de ecologische voetprint. Voortdurend samen innoveren om onze producten aan te passen aan zowel maatschappelijke als consumentenwensen. Dit allemaal met als doel om het imago van de sector te verbeteren.

Bakery Sweets Center logo

Folgen Sie uns

Bleiben Sie auf dem Laufenden über das, was bei Royal Steensma passiert

Kontaktieren Sie uns!

Hinterlassen Sie Ihre Daten und einer unserer Mitarbeiter wird sich mit Ihnen in Verbindung setzen, um zu sehen, wie wir Ihnen am besten helfen können.