Direkt zum Inhalt

Bild

Krentenbrood

Werken bij Royal Steensma

Als je bij één van onze vier Nederlandse plants binnenkomt, ervaar je niet alleen dat wij heerlijke bakkerij-grondstoffen en halffabricaten produceren, maar ervaar je vooral de bevlogenheid van onze medewerkers. Medewerkers die kennis hebben van uiteenlopende processen, producten en specialiteiten. Met circa 225 collega’s zorgen wij er dagelijks voor dat zowel de ambachtelijke bakker op de hoek, als ook de industrie en de retail in binnen- en buitenland worden voorzien van onze producten. De saamhorigheid ervaar je wanneer je één van onze locaties binnen loopt. Humor in combinatie met hard werken, met de handen in het deeg en ook een lach en een traan zijn ons niet vreemd. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden wij van. En onze klanten ook!

Royal Steensma is een professioneel en innovatief familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige ingrediënten en smaakvolle halffabricaten voor de retail, brood- , banket- , chocolade en ijsindustrie. Wij produceren onder eigen merk en onder private label en zijn nationaal en internationaal actief. In Nederland behoren wij tot de marktleiders op het gebied van de productie van bakkerijgrondstoffen. Royal Steensma heeft vestigingen in Leeuwarden, Franeker, Elst, Vlaardingen en Nijkerk. Daarnaast beschikt de organisatie over een eigen productiefaciliteit in Thailand voor de aanlevering van grondstoffen.

Mensen

Voor onze organisatie zijn wij continue op zoek naar medewerkers die mee willen bouwen aan onze organisatie. Wij zijn op zoek naar mensen met passie en drive voor hun vakgebied. Ondernemersgeest, informeel, no nonsens,  doel- resultaat-  en oplossingsgericht zijn waardes die onze cultuur kenmerken. Onze organisatie biedt veelal zelfstandige, uitdagende en afwisselende functies met goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt onze organisatie goede ontwikkelingsmogelijkheden en een open, directe en informele werksfeer. Royal Steensma hanteert de cao Groenten en Fruitverwerkende industrie.

Vacatures

Bij Royal Steensma zijn we regelmatig op zoek naar nieuw talent om onze organisatie mee te versterken. Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures:

Vlaardingen 

Hoofd magazijn Expeditie
Meewerkend Voorman
Assistent Productiemanager
Procesoperator 
Medewerker Technische Dienst
Planner

Franeker

Momenteel geen openstaande vacatures.

Leeuwarden

Productontwikkelaar
Procesoperator
QA-ESH Officer 

Open sollicitatie

Wil je graag bij Royal Steensma werken, maar vind je op deze site geen passende vacature, stuur ons dan een open sollicitatiebrief. Geef aan wat voor soort werk je zoekt, waar je interesses liggen en wat jouw motivatie is om bij Royal Steensma te willen werken. Wij kijken dan of er op korte termijn een geschikte functie ontstaat.

Open sollicitaties kun je sturen naar: hr@steensma.com

Stages & Afstuderen

Ben je op zoek naar een stages of afstudeeropdracht? Vrijwel het hele jaar door bieden wij zowel op MBO, HBO als op WO niveau leuke en vooral leerzame stageplaatsen aan op verschillende afdelingen in onze organisatie. Lees hier verder!

Folgen Sie uns

Bleiben Sie auf dem Laufenden über das, was bei Royal Steensma passiert

Bild

Brioche roombroodjes

Bild

Rood Fruit mousse

Bild

Cake2Share

Bild

Fraisier

Kontaktieren Sie uns!

Hinterlassen Sie Ihre Daten und einer unserer Mitarbeiter wird sich mit Ihnen in Verbindung setzen, um zu sehen, wie wir Ihnen am besten helfen können.