Overslaan en naar de inhoud gaan

Potato Bread

20 March 2023

Image

Potato Bread

Aardappelbrood is heerlijk en voedzaam brood. Met de unieke smaak en textuur is het een absolute aanrader voor broodliefhebbers die op zoek zijn naar iets nieuws en verrassends. Dit brood is niet alleen heerlijk bij het ontbijt of de lunch, maar kan ook dienen als basis voor een lekkere sandwich of als bijgerecht bij het avondeten.

Onder de naam Potato Melange introduceert Royal Steensma een kant en klaar aardappelzuurdesem product waarmee tal van heerlijke aardappel broodspecialiteiten gemaakt kunnen worden.
Potato Melange bevat in aardappelzuurdesem geweekte aardappelstukjes en aardappelvlokken. De aardappelstukjes zijn zichtbaar in de kruim en korst van het brood.
Het heeft een eenvoudige verwerking, is tijd en werk besparend en er is geen extra gebruik van zuurdesem nodig.
Potato Melange verbetert de smaak en het aroma van het brood; door middel van het aardappelzuurdesem krijgt brood een specifiek aromaprofiel. Ook geeft het een aangenaam sappig mondgevoel van het broodkruim. Bovendien zorgt Potato Melange voor een langere versheid van brood.

De aanbevolen dosering van Potato Melange is maximaal 20% (op het bloem/meel gewicht), dit in verband met het zoutpercentage dat Potato Melange bevat.

Naast Potato Melange introduceert Royal Steensma ook Potato Granulaat; dat niet alleen geschikt is om door het deeg te verwerken, maar ook een ideaal product is om brood mee te decoreren.

Probeer het zelf en ontdek de heerlijke smaak van Potato Bread!

Op zoek naar recepten? Deze vindt u in ons nieuwste Potato bread magazine!
 

Volg ons

Blijf op de hoogte van wat er gebeurt bij Royal Steensma

Image

Brioche roombroodjes

Image

Rood Fruit mousse

Image

Trends 2024

Image

Fraisier

Neem contact op!

Laat uw gegevens achter en één van onze medewerkers neemt contact met u op om te kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.